Το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ (www.babeldc.gr) διοργανώνει, με την υποστήριξη του ΚΕΜ Δήμου Αθηναίων, σεμινάριο με θέμα: “Καινοτόμες προσεγγίσεις στην εργασία με πρόσφυγες που βασανίστηκαν. Θεωρητικές και πρακτικές διαστάσεις”

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εργαζόμεν@ στο πεδίο που έρχονται σε επαφή με πρόσφυγες που έχουν βασανιστεί και εργάζονται υποστηρικτικά μαζί τους.

Συντονιστές και εισηγητές στο σεμινάριο είναι ο καθ. Ρένος Παπαδόπουλος (Centre for Trauma, Asylum and Refugees, University of Essex) και ο Antonello D’Elia, ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής, διδάσκων της Ακαδημίας Ψυχοθεραπείας της Οικογένειας, πρόεδρος της Psichiatria Democratica.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 στο ΚΕΜ του Δήμου Αθηναίων (Μαιζώνος 45) μεταξύ 12.00-16.00. Γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η αγγλική.
Όσ@ ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν πρέπει να στείλουν μέχρι την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 15.00 μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση babel@syn-eirmos.gr (θέμα: Σεμινάριο 29/3).

Στο μήνυμα θα πρέπει να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο, το επάγγελμα και ο φορέας στον οποίο το ενδιαφερόμενο άτομο εργάζεται.

Επειδή ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων είναι περιορισμένος, θα γίνει επιλογή με κριτήριο την αντιπροσωπευτικότητα των οργανισμών και την εγγύτητα των ενδιαφερομένων με το
αντικείμενο του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ημέρας Βαβέλ για την ψυχοκοινωνική αποκατάσταση προσφύγων με εμπειρίες βασανιστηρίων. Από την 1η Οκτωβρίου
2023 οι υπηρεσίες παρέχονται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Δείτε την ανακοίνωση εδώ

Ι. Δροσοπούλου 72, 112 57 Αθήνα
email: babel@syn-eirmos.gr
Τηλ.: 2108616280, 2108616266 Fax: 2108616102